Wikipetter

Min nymålade fasad blev så bra!

Idag skiner solen här i Borås och dagen startas med en kopp gott och välgörande kaffe. Välkomna till min blogg och till ett inlägg som kanske kan vara till hjälp för er som funderar på att anlita en målare? Jag sitter på uteplatsen i min trädgård och tittar på den nymålade fasaden som blev så bra! Jag tänker på all god hjälp som det går att få av detta företag som målat min fasad, och heter Danijels Måleri. Jag hoppas att du kommer att få en stunds inspirerande läsning och min förhoppning är även du skall veta att detta fina företag gärna hjälper även dig, om det är så att du har planer på att till exempel måla om!  

 

Det finns många företag inom branschen och långt ifrån alla är seriösa. Jag skulle aldrig komma på tanken att anlita svart arbetskraft. Danijels Måleri är ett seriöst företag vars kunder genom åren gett goda omdömen. Det är därför helt tryggt att välja detta företag. Det här är ju ett företag som skulle kunna hjälpa många i Borås, Alingsås, Bollebygd eller i Ulricehamn med dess omnejder.  

 

Du kan få hjälp med de flesta uppdrag inom måleribranschen, till exempel målning, gips, keramiska plattor, målning av hus på utsidan, köksinstallationer och mycket, mycket mer än vad jag tar upp här. Om du som läser känner att detta verkar intressant tycker jag att du ska kontakta Danijels Måleri, så får du mer information om vad de kan hjälpa till med. Med ROT- avdraget blir det inte heller så dyrt. Att begära en kostnadsfri offert, innebär att du i lugn och ro kan fundera på det som föreslås, utan några förpliktelser. Med dessa ord önskar jag er en fortsatt fin dag och hoppas vi ses här i bloggen snart igen! 

Detta inlägg var postad i