Wikipetter

Massage som gör nytta

Hej på er alla läsare. Jag är uppe väldigt tidigt som vanligt eftersom jag är morgonpigg. Så här tidigt på morgonen var det var något som jag kände att jag ville ta upp med alla fina läsare här i min blogg. Det finns säkert många fler än jag som skulle ha nytta av den massage som jag fick på ett ställe som heter One Strandgatan Ett och hit ska man gå om man vill ha massage i Södertälje. Jag tänker skriva om hur jag gjorde när jag under sommaren fick problem med spänningar och värk i axlar och rygg, och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med problemet.  

 

Jag är en kvinna som slitit hårt inom hemtjänsten i många år men idag är jag sjukpensionär. Det var tunga lyft, jag gick eller snarare sprang mycket i jobbet och kroppen tog stryk. I somras när värken blev akut beställde jag tid till One Strandgatan Ett och fick en mycket välgörande, underbart skön och stressreducerande massage. Redan efter första behandlingen kände jag hur värken började försvinna. Jag har fortsatt att komma tillbaka med jämna mellanrum, och nu behöver jag inte längre äta lika mycket smärtstillande. Jag är så belåten med vad massagen har gjort för mig. Om du liksom jag har problem med spänningar och värk, eller om du bara är i behov av en skön och avstressande massage i Södertälje så rekommenderar jag dig att gå dit. Jag har nu fått så mycket mer energi till att ta tag i olika saker i mitt liv. När kroppen mår bra mår psyket också bra för det hänger ihop. Jag sover nu mycket bättre om nätterna också. Jag har lärt mig att göra vissa prioriteringar i mitt liv som det här med att gå och få massage. Det är viktigt för mig att få fortsätta gå till One Strandgatan Ett. 

 

Detta inlägg var postad i