Wikipetter

Massage och ayurvedisk hälsovägledning!

Varmt välkomna till mig på Ceder Veda. Det jag och mitt företag erbjuder till er kunder som vill besöka mig är att jag erbjuder allt som kan tänkas röra och handla om hälsa. Till exempel så erbjuder jag diverse möjliga massagebehandlingar, klassisk massage, pedikyr och även då ayurvedisk hälsovägledning. På måndagar så erbjuder jag och mitt företag bokningar till önskad behandling, och det kan du läsa mer om på hemsidan. Om ni är intresserad av något som kan tänkas röra och kretsa välmående och massage eller kanske är lite mer nyfikna på mig och mitt företag så är ni hemskt välkomna att ta kontakt med mig, det går lika bra på både telefon och mejl. Jag hoppas att ni är nyfikna på detta och är intresserade av ett bättre fysiskt och mentalt mående, då är ni så hemskt välkomna till mitt företag! Jag som driver detta företag heter Monica Cederholm, och brinner verkligen för detta yrke och för hälsa och välmående!

Detta inlägg var postad i