Wikipetter

Låt ett proffs byta ditt golv

Gör inte samma misstag som jag gjorde när jag skulle byta golv! Jag valde att byta mitt golv själv på grund av att jag tänkte att det inte kunde vara så svårt. Det är väl bara att riva upp det gamla golvet och lägga nytt? Det var iallafall så jag tänkte när jag skulle byta golv och det gick inte alls bra. Utan när jag hade lagt golvet märkte jag att det helt snett och det låg inte alls bra. Det som hände då var att jag var tvungen att ringa ett företag som har golvläggare i Alvesta och då fick de göra om allting igen, och på grund av att jag hade mätt golvet fel var jag även tvungen att köpa ett helt nytt golv igen. Så som jag tänkte det från början, att det skulle vara enkelt och samtidigt bli billigare, fick jag nu betala för två golv istället för ett. Men man lär sig av sina misstag och nu vet jag om att jag inte ska göra saker, exempel byta golv, om jag inte vet om att jag klarar av det. För det blir inte alltid billigare om man gör det själv, utan det blir oftast dyrare. För man måste i slutändan ta in ett proffs som får göra om allt igen ändå.

Detta inlägg var postad i