Wikipetter

Konteh Jaiteh, Ebrima

Vad kul att ni har hittat tillbaka hit igen, mina härliga läsare! I dagens inlägg så tänkte jag faktiskt att jag skulle ta och ge lite tillbaka till er alla som har engagerat er så mycket nere i kommentarerna nu under de senaste få veckorna. Jag tycker att det är superkul att det har blivit så många nu som faktiskt återvänder hit till min blogg och som fortsätter att stötta mig. Hur som helst så har det varit många av er som har frågat mig om vilken städservice här i Huddinge som jag vänder mig till och det är precis det som jag hade tänkt att jag skulle ta och berätta för er idag.

Den städservice som jag personligen vänder mig till heter Konteh Jaiteh, Ebrima och deras arbetsområden är bland annat Huddinge och Nacka, från vad jag har förstått, men de kan säkerligen ta sig an arbeten i närliggande områden. Eftersom att jag inte känner mig helt säker på detta, och eftersom att jag tycker att man alltid ska göra sin egen research när det kommer till företag och tjänster som man vill anlita, så kommer jag att lägga in en liten länk någonstans i början av det här inlägget så att ni smidigt kan klicka er in på Konteh Jaiteh, Ebrimas sida här på nätet och läsa på lite själva. Där finner ni ju även kontaktuppgifter så att ni personligen kan ta kontakt med dem ifall det skulle vara så att ni har några frågor eller funderingar kring vad de kan erbjuda just er. Hur som helst så tänkte jag försöka att hålla det här inlägget kort, så därför så kommer jag att nu tacka för mig. Jag kan verkligen varmt rekommendera att ni vänder er till just Konteh Jaiteh, Ebrima för jag har alltid varit supernöjd med resultaten. Jag hoppas att ni vänder er dit, för det är det värt!

Detta inlägg var postad i