Wikipetter

Kontakt med andevärlden

Verkligen varmt välkomna hit in till min blogg som jag tycker så mycket om att skriva i. Jag vet att det här med att få vägledning i Landskrona med omnejd är någonting som intresserar väldigt många så därför tar jag mig lite tid att berätta om det här för er i min blogg. Jag har själv fått den här vägledningen på ett ställe som heter Anna medium i Skåne. Det är verkligen själavård när den är som allra bäst och eftersom jag har ett öppet sinne och är mottaglig för budskap ifrån den andra sidan så har jag fått stor hjälp av det här. Hon som hjälper mig blir vägledd både ifrån de själar som redan vandrat vidare, men även de som finns kvar här på vår kroppsliga jord. Jag får så mycket hjälp i det här och det tror jag också att alla ni andra som också har ett öppet sinne och vågar tänka lite alternativt kommer att få om ni väljer att gå dit. 

 

Vet ni vad. En och annan tycker att det här är rena rama pseudovetenskapen. Men jag får tro på vad jag vill och det är det som är så bra. Andra människor har också kommit till tro både på det ena eller det andra som inte heller går att bevisa. Det som jag har upplevt, det är verkligt för mig och det räcker så. Känner du nu också att du vill få hjälp med att tala och ta emot budskap ifrån andra sidan, ifrån bortgångna anhöriga och även era älskade husdjur, då ska ni definitivt gå på denna vägledning i Landskrona med omnejd. Jag har fått en sådan frid i mitt sinne sedan jag började gå dit, så jag tänker fortsätta komma tillbaks med jämna mellanrum för att fortsätta få vägledning och budskap ifrån en annan dimension. 

 

Detta inlägg var postad i