Wikipetter

Koffe Andersson Mur & Puts

En riktigt god förmiddag önskar jag er allihopa och varmt välkomna in till bloggen! Idag ska jag berätta för er om en murare i Mariestad som har hjälpt mig en hel del, nu det senaste när jag skulle renovera mitt badrum och den fina hjälp med kakelsättningen som jag fick av det här företaget som heter Koffe Andersson Mur & Puts. Jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er om ni precis som jag behöver anlita en murare i Mariestad med omnejd. På Koffe Andersson Mur & Puts är de verkligen duktiga på det här med kakel och klinkers och allehanda slags murningsjobb vilket gör att det här är ett företag som kan vara till hjälp för många. Koffe Andersson Mur & Puts har gjort ett riktigt superjobb här med att sätta kakel i mitt badrum.  

 

Det är alltid bra tycker jag att kontakta ett företag som finns lokalt på orten. Koffe Andersson Mur & Bygg har verkligen duktiga hantverkare som är välutbildade och med mycket erfarenheter med sig i bagaget, vilket visade sig när de var här och jobbade. Som kund är det tryggt att veta att det är full garanti för utfört arbete och så använde jag mig av rotavdraget. Det blev prisvärt. Du kan alltid begära en offert innan så kan du fundera på vad du vill få gjort och vet vad det kommer att kosta. Jag tog både offerter och referenser ifrån flera olika företag och Koffe Andersson Mur & Bygg var det företaget som passade mina behov allra bäst. Jag kände att jag ville berätta om det här företaget för er. Det är alltid fint att få kunna hjälpa er som funderar på att anlita er av en murare i Mariestad med omnejd att fatta ett välgrundat beslut angående vilket företag ni kan anlita.  

Detta inlägg var postad i