Wikipetter

Källaren tömdes på skräp

God morgon alla mina läsare och välkommen till bloggen och ett inlägg som jag tror ni kommer tycka om. Norrtälje visar sig ifrån sin bästa sida en solig sommardag som idag! Min källare har blivit tömd på en massa skräp. Här var det så mycket saker som jag hade samlat på mig så när det inte fanns plats i källaren var jag tvingad att ställa ut grejer i trädgården också. Jag störde mig på detta kaos och ringde ett företag som heter Skrothämtaren. Det var ett riktigt bra beslut, för nu fick jag hjälp att tömma källaren och trädgården på allt skrot. Detta var den bästa hjälpen jag fått på länge. Ni anar inte vad jag störde mig, och hur stressad jag blev. Vad skulle grannarna säga när min trädgård såg ut som den gjorde? Men nu är jag så glad jag är över hjälpen jag fick av detta företag. 

  

På grund av att jag tyckte det var så imponerande att det gick att få denna hjälp vill jag nu berätta för er, kära läsare, att Skrothämtaren, det är ett företag som passar er som bor i till exempel Norrtälje eller Hallstavik eller däromkring. Det kan ju finnas flera anledningar till att man hamnar i en situation med en massa prylar som man behöver bli av med. Jag råkade ut för en sjukdom i ögonen och får inte längre köra bil. Då blev det så, att jag kunde inte på egen hand transportera bort mina saker. Behöver också du sådan här hjälp, eller kanske hjälp med att bli av med sakerna i ett dödsbo? Ja då tycker jag verkligen du ska veta, att Skrothämtaren finns här, för att kunna hjälpa även dig. Nu önskar jag er en fin dag! 

Detta inlägg var postad i