Wikipetter

Jag har blivit hjälpt med coaching

God eftermiddag och varmt välkomna att läsa mitt blogginlägg som jag skriver ifrån Jönköping. En ny dag med nya möjligheter är här. Jag ska skriva om vilken fin hjälp jag har fått i en fråga som jag vet är angelägen för väldigt många, nämligen coachning. Jag hoppas att mitt inlägg kan vara till nytta för alla er som är i behov av detta, eller som vill veta mer om vad det innebär att få coachning. Jag har fått coachning i Jönköping på ett företag som heter Kodjo Coaching. Det funkade utmärkt för mig så nu vill jag dela med mig av mina erfarenheter till er, kära läsare! Det bästa beslutet jag tagit på länge, var när jag beställde tid till den kompetenta och välutbildade kvinnan på Kodjo Coaching, som har kompetensen att riktigt på djupet få gå in och coacha de som söker hennes hjälp. 

  

Jag hade länge haft problem med att finna en känsla av tillhörighet, och att finnas till i ett meningsfullt sammanhang. Jag tyckte inte att mitt liv var särskilt intressant, och den ena dagen var den andra lik och jag kände en tomhet som blev allt större. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra när jag hörde talas om Kodjo Coaching och möjligheten till att få coachning i Jönköping. Vilken kompetent hjälp som jag har fått! Om du som läser känner att något av detta skulle vara av intresse för dig, så rekommenderar jag dig verkligen att höra av dig till det här företaget. Det kan bli en mycket bra förändring i ditt liv, som jag är säker på att du kommer att få nytta av. Det som är särskilt bra det är att jag nu har fått se hur viktigt mitt eget ansvar är i alla mina angelägenheter.  

Detta inlägg var postad i