Wikipetter

Jag får ”livspusslet” att gå ihop

Hej på er alla som idag valt att komma in till min blogg. Jag hoppas att ni ska tycka att ämnet för dagen ger er en intressant stunds läsning och när ni läst klart vill jag att ni ska ha fått inspiration och några praktiska tips på hur ni också kan göra er vardag lite enklare. För om du är som jag, en heltidsarbetande småbarnsmamma som får ta ett stort ansvar både på arbetet och i hemmet, har du erfarenheter av hur svårt det är att få ”livspusslet” att gå ihop. Göteborgs Resurs AB, ett företag inom städ, har bokstavligt talat räddat mig i min stressade tillvaro. Jag är så nöjd med denna hjälp så att jag bara kände att jag ville dela det här med er läsare. 

  

Vi är en familj som bor i en villa på landet strax utanför Kungsbacka. Det är en fin miljö för våra barn att växa upp i och vi har verkligen funnit vårt paradis på jorden! Men som heltidsarbetande föräldrar och tre barn som ska skjutsas till och från olika fritidsaktiviteter, mat som ska lagas och skolväskor som ska packas m. m räckte tiden inte till för allt det andra såsom städning. Många gånger önskade jag att dygnet skulle ha några extra timmar.  

  

En dag talade jag med en väninna om min stress. Hon berättade att hon hade anlitat Göteborgs Resurs AB hushållsnära tjänster och talade sig varm om detta företag och den hjälp hon hade fått. Med ROT-avdraget blir det inte bli särskilt dyrt. Städning av golv och övriga ytor utförs här metodiskt, noggrant och effektivt med jämna mellanrum. Göteborgs Resurs AB finns för er också i Mölndal, Partille och Kungälv. Jag rekommenderar alla som befinner sig i en liknande situation som vi gjorde, att underlätta er vardag genom att anlita detta företag.  

 

Detta inlägg var postad i