Wikipetter

Ingen mer flyttångest

Stressen just nu är påtaglig. Det är såå mycket som ska hinnas med nu i mellandagar, och för att inte tala om att förbereda inför nyår och allt vad det innebär… Det är helt enkelt många måsten i luften nu och jag brukar alltid att vara ganska lättpåverkad av stress. Mina närmaste har ju i högsta mån lärt sig att leva med mig när jag är sådan här, och det har väl jag också. Jag har blivit bättre på att ta pauser och göra avslappningsövningar. Ett sätt att underlätta för mig i den här situationen har varit att anlita en flyttfirma som kan sköta allt som har med packning och flytt till den nya lägenheten. Jag trodde aldrig jag skulle bli en person som skulle anlita en firma som sköter flytten åt mig – sånt där har jag alltid tidigare tyckt och också lärt mig. Sånt där ska man sköta själv. Men nu när jag känner mig själv så pass väl vet jag att det inte är värt det. Jag betalar hellre att någon gör det, så att jag kan ha min fysiska hälsa i behåll. Jag vet inte, det kanske låter töntigt? Men så är det i alla fall och jag är väldigt nöjd med det beslutet. Det är en flyttfirma här i Örebro som jag har anlitat och de heter OM Bygg & Städ AB. Vänner har anlitat dem förut och jag vet att de var nöjda. Företaget kommer även att sköta flyttstädningen, vilket annars hade varit ett givet orosmoment för min del. Jag känner mig trygg i att detta är en riktigt bra lösning. 

Detta inlägg var postad i