Wikipetter

Healing och andlighet

Hej alla underbara människor som väljer att komma in till min blogg som oftast handlar om andlighet och vårt psyke. Jag har berättat om det till er förut, att jag brukar gå och få healing i Sölvesborg och stället dit jag brukar gå till heter Sangi Inre/Yttre Balans. Det är verkligen många av er läsare som har skrivit till mig och berättat att ni så gärna vill veta mer om just det här stället. Hit kan man gå om man behöver healing också i Bromölla eller om man är intresserad av något annat det går att få hjälp med. 

 

Ja, det är verkligen riktigt bra att få healing. Att kroppens och själens energifrekvenser programmeras om till andra frekvenser gör att de olika energier som finns samspelar bättre vilket innebär en mycket större själslig och kroppslig balans både till det inre och till det yttre. Jag är verkligen en mer harmonisk människa nu, än vad jag var tidigare så därför är jag väldigt tacksam över att Sangi Inre/Yttre balans finns här för alla oss som behöver denna hjälp med healing i Sölvesborg eller i Bromölla eller hjälp med något annat. Jag ska nu avslöja ytterligare en sak för er fantastiska läsare; jag har nu varit där och fått chakrabalansering med kristaller och pendel. Det här var en ny intressant upplevelse och är ni intresserade av att få må bättre och att komma i balans så ska ni veta att på Sangi Inre/Yttre Balans finns det flera olika behandlingar att välja på. Jag tror nog det allra bästa är ifall ni klickar er in på deras hemsida för att läsa mer. Kvinnan som ger de här behandlingarna är väldigt erfaren inom det här. Att ni är många nu som funderar på att låta ett visst mått av andlighet få fylla era liv har jag förstått.  

Detta inlägg var postad i