Wikipetter

Här kan du få hjälp med bilservice eller däck på Hisingen

Verkligen roligt att ni kommer in till bloggen även idag! Idag tänker jag berätta för er läsare om en bilverkstad som jag är riktigt belåten med. Det finns ju hur många sådana här företag som helst, och jag vet att många av er tycker att det är svårt att veta vem man ska anlita. Därför tycker jag det är en bra idé att skriva här i bloggen om V-K Däck och Bilservice som jag och många anda nöjda kunder har anlitat och där fått kvalitativ hjälp med bilservice på Hisingen. Behöver ni kanske istället med däckbyte på Hisingen? Det kan ni också få hjälp med här.

 

Bilreparationer av de flesta modeller och märken är inget problem. För det är nämligen så här, att här har jag alltid fått bra hjälp oavsett vad det är som har krånglat med bilen. Det är nog något som många fler än jag kan skriva under på. Det är en väldigt populär bilverkstad, många har insett att på V-K Däck och Bilservice får man en kostnadseffektiv hjälp oavsett om det är litet eller mycket hjälp som man behöver. De jobb som utförts på min bil har alltid utförts med stor noggrannhet. Jag är så glad att det här stället finns. Jag skulle knappast haft råd att lämna bilen till någon av de större “märkeskedjorna” för att få lagat bilen där. Och att de olika jobb som utförs verkligen är bra har visat sig inte minst på besiktningen. Det som är ett extra fint är att det går snabbt att få en tid. Vi är många nöjda kunder ifrån Hisingen men även ifrån andra orter som kommer hit som lämnar våra bilar på V-K Däck och Bilservice. Att personalen är så trevliga och hjälpsamma är verkligen ett stort plus! 

Detta inlägg var postad i