Wikipetter

Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm

Hej! Vad roligt att ni fortsätter komma tillbaks hit till mig och min blogg som jag tycker så mycket om att skriva i. Jag vill verkligen kunna hjälpa till och därför ska jag berätta för er om en riktigt bra fotvård på Södermalm. Denna fotvård passar även er som är i behov av fotvård i Salem eller i Södertälje och det är bra att de kan hjälpa många runt omkring i Stockholm som behöver fotvård. Jag har själv varit där på denna fotvård på Södermalm som heter Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm och fått riktigt proffsig hjälp till att ta hand om mina fötter. Ja fötterna har varit ett problem i många år och jag har provat på allehanda huskurer, filat och smort utan att jag någonsin blivit riktigt nöjd och belåten med resultatet. Nu det senaste har jag haft sådana hälsprickor så jag har förbrukat strumpor på löpande band. Det blev stora hål vid hälarna och jag började tröttna på att få lägga så mycket pengar på att ständigt köpa nya strumpor. Jag bestämde mig för att göra något bra för mig själv i den situation jag befann mig i och så gick jag på denna fotvård på Södermalm på Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm och har nu fått den allra bästa hjälpen. Jag är så nöjd! Det här med fötter och fotvård brukar man väl inte diskutera direkt med vänner och bekanta, mycket bättre att ta upp det här i bloggen så blir det lite mer “diskret” för alla inblandade, utom jag själv då, men det bjuder jag så gärna på ifall detta nu kan hjälpa någon annan som behöver fotvård på Södermalm eller någon annanstans i Stockholm. Det är så härligt att nu ha fått mjuka och silkeslena fötter, det tror jag nog att ni också vill ha? 

Detta inlägg var postad i