Wikipetter

God korv i olika former och kombinationer

Hjälp, nu har jag nästan gått ner i ”paltkoma” igen! Nersjunken i en grön plyschsoffa och med fötterna på bordet! Välkommen till bloggen förresten, som jag skriver nu strax efter lunch. Har du inte ätit lunch ännu, så kanske du blir riktigt sugen efter att ha läst det här. Jag brukar äta lunch några gånger i veckan på en fantastisk restaurang i Västervik där de lagar riktigt god mat. Korvmoppen är stället, och som namnet säger så är det här man serveras god korv i olika former och kombinationer. Annat finns givetvis på menyn också! Det finns så många olika goda rätter att välja emellan så jag funderar redan på vad jag ska mumsa i mig nästa gång jag går dit. Korvmoppen är Stället, med sin oerhört trevliga personal! Det går också att köpa lunchlådor här att ta med sig till jobbet, om man inte har tid eller lust att laga maten själv. 

 

Detta är ett ställe för oss i Vimmerby, Hultsfred eller Västervik eller orter och städer runtomkring. Jag känner till matgäster som inte bor här, men som ändå kör flera mil för att få äta just här. Eftersom jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt att laga mat är jag så glad för att detta ställe finns. Det som slår mig när jag kommer in på Korvmoppen, är hur välstädat och fräscht här är. Vem har väl inte ätit på sunkiga ställen med tvivelaktig hygien? Det behöver man inte bekymra sig för här. Jag är så imponerad av detta matställe, deras goda mat och trevliga personal, att jag tyckte det var ett bra ämne att skriva om i min blogg så här under min lunchrast. Snart är det dags för mig att stämpla in och jag önskar er läsare en fortsatt fin dag.  

Detta inlägg var postad i