Wikipetter

Glada och mjuka fötter

Hallå alla fina och rara människor och till det här lilla inlägget som jag sitter vid mitt köksbord och skriver så här i mitten av januari. Disken står i travar men den ska jag snart ta hand om. Jag skriver gärna och ofta till er läsare om än det ena och än det andra och i dag har det blivit dags för mig att berätta om det här ämnet som idag ska handla om medicinsk fotvård i Nyköping som nyss har kommit upp på tapeten sedan Anettes Fotvård Happy Feet nyligen har slagit upp sina portar. Tänk så fruktansvärt onödigt att jag gick omkring och led i det tysta under flera år. Anledningen är givet ämnet för dagen, nämligen mina värkande och ömmande fötter. Tyvärr hade jag av kvinnlig fåfänga haft en tendens att klämma in fötterna i ett nummer för små skor. När jag växte upp fick jag itutat i mig att fina flickor de har inte stora fötter. Jag har storlek 40! Dessutom så går jag och står upp väldigt mycket i jobbet. Jag filade och slipade under fötterna härhemma och fotbad blev det allt som oftast också. Men det var ju professionell hjälp som jag behövde, och det har jag nu fått sedan jag började gå till Anettes Fotvård Happy Feet som är en fotvård för oss i Nyköping eller i dess omnejd. Oavsett vilka problem som just du har med dina fötter så kan du få en oerhört kvalificerad hjälp på det här stället. Svamp, liktornar, förhårdnader, tjocka naglar är bara ett litet urval på sånt det går att få hjälp med. Kvinnan som arbetar där är mycket välutbildad och kan behandla dina besvär också. Vänta inte som jag gjorde, gå dit nu! 

Detta inlägg var postad i