Wikipetter

Fyrklöverns Hälsa & Massage

Äntligen var det så dags att få skriva några rader till er här i bloggen mina allra finaste bloggvänner runt om i vårt vackra Sverige. Jag hoppas förstås att ni har det gott runt om i slott och kojor. För egen del har det väl varit lite si så där med min hälsa det senaste men nu så har det börjat hända riktigt bra saker, förstår ni! Jag har fått hälsorådgivning i Kungälv hos Fyrklöverns Hälsa & Massage. Det är verkligen bra att ha fått träffa en universitetsutbildad hälsopedagog några gånger för att gå igenom min livsstil, och med ganska enkla medel har jag nu fått hjälp till självhjälp och jag har förändrat mina vanor. Det här har gett mig en kick och framför allt så känner jag att denna hälsopedagog på Fyrklöverns Hälsa & Massage har lyckats plocka fram en väldigt stark kraft. Att jag hade denna kraft inom mig, det visste jag inte. Kan jag så kan ni, mina underbara bloggvänner! 

 

Så här var det: jag hade uppnått en trivselvikt efter allt för mycket färdigköpt mat. Bristen på motion berodde på bekvämlighet. Vid mitt årsbesök på vårdcentralen upptäcktes ett måttligt förhöjt blodtryck och blodproverna visade på förtäring av allt för fet och onyttig mat. Detta blev en väckarklocka och jag slapp börja medicinera tack vare att jag tog tag i min situation. Den här hälsorådgivningen i Kungälv har fått mig att ändra på mina vanor. Och det är inte alls tråkigt att röra på sig och att numera laga bra mat från grunden. Det här är något som jag verkligen vill rekommendera till er som är i behov av detta i Kungälv, Älvängen eller i Stenungsund, finaste läsare! Vi har ju bara ett liv! Tack för idag! 

Detta inlägg var postad i