Wikipetter

Full fräs med stubbarna

God afton bästa läsare. Här sitter jag och filosoferar. Och fick lust att berätta något för er. Det är mycket på gång nu på ägorna i skog och kalhyggen runt omkring min gård i Trollhättan. Jag har trots att min tillvaro är mycket hektisk, den stora glädjen att få berätta för er läsare, om ett fint företag som jag anlitat det senaste för att få hjälp med ett projekt jag har på gården. Företaget jag talar om heter Full Fräs och kan hjälpa till med stubbfräsning. Hit kan man vända sig om man uppskattar engagemang, god servicevilja och hög kvalitet på jobbet. Det vänder sig i första hand till kunder i Vänersborg, Trollhättan eller Uddevalla eller däromkring. 

 

Flera gånger senaste tiden har jag anlitat Full fräs och alltid varit lika nöjd. Jag vill rekommendera er som också behöver hjälp med stubbfräsning, att kontakta detta företag. Jag blev i min tur, rekommenderad av andra markägare här i närheten, att höra av mig till detta företag i samband med att jag sågat ner ett antal träd och behövde hjälp att få bort stubbarna. Jag har aldrig ångrat att jag lyssnade på grannarnas ”råd”. Det är därför som jag nu tipsar er mina bästa läsare, att ta kontakt med detta företag om du skulle behöva hjälp med någonting liknande som jag. Det är helt nödvändigt för mig som äger mark och skog att ha sådana här expertkunskaper till hands och som jag finner i företaget Full Fräs. Jag har varken tid, energi eller tillräckliga kunskaper för att på egen hand ägna mig åt det avancerade jobb som ändå stubbfräsning är. Riktigt bra och användbart för både mig och andra, att detta eminenta företag finns. Ha nu en fin kväll! 

 

Detta inlägg var postad i