Wikipetter

Fina kläder

Det har varit en bra eftermiddag här i Köping då min väninna och jag återigen har besökt en riktigt bra butik. Vi brukar handla det mesta i klädväg där. Nu sitter vi hemma hos mig och fikar och jag bara kände att jag måste få dela med mig till er i min blogg om denna butik, därför att jag tycker att många fler kvinnor borde hitta dit. Affären som jag pratar om heter Nu & Idag och det är en butik som säljer damkläder med riktigt fin kvalitet, och det finns ett brett sortiment av olika kläder för de flesta tillfällen. Det är också roligt, tycker jag som är klädintresserad, att kunna köpa sådant som inte alla har. Nu & Idag är en dambutik för oss i Köping, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Nu har jag förvisso hört, att det finns många kvinnor som kommer mer långväga ifrån som också gärna besöker butiken.  

 

Att handla kläder som håller en hög kvalitet det tycker jag är viktigt. Oavsett vad jag behöver, så kan jag finna det här. Sortimentet förnyas också hela tiden, så det går alltid att finna något nytt i butiken. Så om du nu är en kvinna som önskar förnya din garderob, tycker jag att du ska gå dit. Oavsett om det är en fest du behöver ekipera dig inför, eller om det är mer vardagsbetonat, så finner du säkerligen det du söker på Nu & Idag. Riktigt prisvärt är det också! 

 

Snart har vi fikat klart och nu ska vi ägna en stund här hemma åt att packa upp våra klädpåsar, prova kläderna en gång till och jämföra våra “fynd”. Det var några tankar från en kvinna här i Köping, till er andra kvinnor som också tycker om kläder. Ha en fin kväll! 

 

 

 

Detta inlägg var postad i