Wikipetter

Ett hundtrim för oss i Borås och Ulricehamn

Hej alla fina läsare och välkomna till bloggen! Jag tänkte berätta för er idag om ett hundtrim som jag har varit på och jag blev riktigt imponerad av vilken fin trimning som min hund har fått. Det här hundtrimmet som jag ska berätta om heter Lolys Hundtrim och kanske har ni sökt efter ett hundtrim i Borås eller Ulricehamn? Är det så då rekommenderar jag er att gå till det här hundtrimmet. Kvinnan som jobbar på det här hundtrimmet har jobbat med det här i många år och är alltså riktigt erfaren. Det märktes att hon hade en säker hand när hon trimmade min hund. Jag har varit på några andra hundtrim tidigare men jag är särskilt imponerad av den hjälp som jag nu har fått på Lolys Hundtrim.  

 

Jag har en långhårig hund som tycker det är jobbigt på sommaren. Vintern är mer den årstid som min hund tycker om. Att få leka och rulla sig i snön det är han särskilt förtjust i. Däremot så blir det riktigt jobbigt för honom på sommaren och det är värmen då som är det stora problemet. Det här vet jag att många långhåriga hundar får kämpa med så därför kan det vara en god idé att trimma hunden. Därför blir mitt tips till er att gå till Lolys Hundtrim för att göra detta. Det finns flera andra slags behandlingar för hunden på detta hundtrim i Borås. Vad sägs om en spabehandling? Kloklippning brukar många behöva hjälp med och det utförs med en säker hand, snabbt och effektivt. Det är verkligen bra att det här hundtrimmet finns och jag är säker på att många hundar kommer att få god hjälp här till husses och mattes belåtenhet! Jag hoppas att ni ska få upp ögonen för det här kvalitativa hundtrimmet! 

 

Detta inlägg var postad i