Wikipetter

Ett bättre byggföretag

Bor du i Partille och funderar på att anlita ett byggföretag inom en snar framtid för något projekt? Har du ett förflutet av dåliga hantverkare som inte uppfyller de mål de säger sig göra? Du är inte ensam om att känna så. Jag har själv varit där, att man anlitat första bästa företag som ger en bra offert och så funderar man inte mer på det, tills man faktiskt står där och inser att projektet tar mycket längre tid än förväntat och att pengarna börjar ta slut. Det är ingen rolig känsla. Därför känns det bra att skriva det här inlägget, för att öka medvetenheten om att man inte är ensam om de här upplevelserna. Dessutom är det viktigt att komma ihåg att en självklar majoritet såklart är bra och vettiga hantverkare, men det är oftast de dåliga upplevelserna som tar plats i minnet.

Jag tänkte berätta lite kort om ett företag som heter PAPUGAS Byggservice, som är ett byggföretag verksamt i Partille, men också Kungälv och Mölndal. Jag anlitade dem för att utföra en renovering av mitt vardagsrum/matsal; det skulle byggas ut och göras om helt. Med en tydlig inre vision förklarade jag hur jag ville ha det, och de lyckades förstå precis vad jag menade. Man inser hur viktigt det är med att kunna kommunicera ordentligt. Annars vet man faktiskt inte exakt vart man hamnar.

Detta inlägg var postad i