Wikipetter

Erbjuder bra städ och städservice!

Välkomna till oss på Charlotte Wikanders hushållsnära tjänster! Jag som äger och driver detta företag heter då alltså Charlotte Vikander och jag erbjuder alla som helst tänkbara och intressanta tjänster inom städ och städservice i Sollefteå och Ragunda. Mitt mål på detta företag som jag nu drivit ett bra tag, är att alltid leverera ett arbete utfört på allra bästa sätt med stort fokus på gästvänlighet och omtänksamhet, men samtidigt även en gnutta pedantskap och känsla för stil och renlighet. Det allra bästa med mitt yrke är att kunna hjälpa folk och kunna bidra med något, som gör att mina kunder får tid till annat och kan lägga sin fokus på andra saker som de prioriterar lite extra mycket i livet. Om ni är nyfikna på min städfirma och vill veta mer vad just jag och mitt företag erbjuder inom allt som då kan tänkas röra städ och städservice, ta gärna kontakt med mig så berättar jag mer! Ni når mig både på telefon och på mejl, så antingen om ni vill slå en signal, eller skicka ett meddelande, så är ni alltid lika välkomna! Ser fram emot att höra från er!

Detta inlägg var postad i