Wikipetter

En utmärkt städning i Mölndal

Hej! Jag tänkte berätta litegrann om vad jag gör. Jag driver ett företag som har kontor i Mölndal. Vi sysslar med marknadsföring på nätet, så som sökmotorsoptimering, hemsidor, webbshoppar och annonsering. Jag älskar mitt jobb och jag älskar att ha företag. Det är en ynnest att få arbeta med människor som brinner för att ge kunderna det allra bästa. Jag tycker också att det är superviktigt att ta hand om alla medarbetare, och det gör jag genom att fixa gemensamma luncher på stan då och då, kickoffer med jämna mellanrum, massage och gymkort och liknande förmåner. Hjälper man sina anställda att bry sig om sin hälsa, så kommer det att ge tillbaka tusenfalt för mig. Och det har jag redan sett tydliga resultat för. Något annat jag tycker är väldigt viktigt för arbetsmiljön är att det är rent och städat på arbetsplatsen. Jag uppmuntrar mina medarbetare att strukturera sitt arbete tydligt, för sin egen skull och andras, och inte lämna saker överallt. Vi behöver en harmonisk och lugn arbetsplats. För att se till att det är rent och städat anlitar jag en städfirma för kontorsstädning i Mölndal – Flitiga Fruars Städservice. De städar kontoret en gång i veckan, och då ingår dammsugning, torkning och moppning, för att se till att luften är ren och allt annat.

Jag har inte hört någon vara missnöjd med städningen än så länge, och jag är det då definitivt inte. Jag skulle rekommendera Flitiga Fruars Städservice till den som önskar kontorsstädning i Mölndal.

Detta inlägg var postad i