Wikipetter

En högkvalitativ badrumsrenovering

Vem vill inte ha ett nytt badrum? Vårt gamla badrum kunde varit med i “Antikrundan” i teve! Jag stirrade mig blind i olika firmors kataloger tills ögonen nästan blödde och gubben min undrade om det inte var dags att slita sig från katalogerna som låg på köksbordet. Bara en liten stund till, svarade jag men ju mer jag läste desto mer förvirrad blev jag. Så läste jag i en blogg om en familj som fått hjälp med sin badrumsrenovering i Danderyd av ett företag som heter Sadmand, Babak. Det här ville jag veta mer om, för ju mer jag läste i texten desto säkrare blev jag på att den här firman skulle kunna hjälpa även oss. Det kändes tryggt att få höra om den här familjens erfarenheter av Sodmad, Babak. Katalogerna, som lovade guld och gröna skogar slängde jag in i öppna spisen. Det sprakade och fräste till och så var de borta. Jag klickade mig in på Sodmand, Babaks hemsida och det kan ni också göra mina finaste och bästa läsare om ni bara följer den länk som finns här i denna text. 

Äntligen har gubben och jag fått det badrum som vi så länge har längtat efter. Det ska jag väl i sanningens namn säga, att mest är det jag som tar plats i badrummet. Morgonbestyren tar allt sin lilla tid men detta får gubben helt enkelt tåla! Vi har fått en riktigt högkvalitativ hjälp med att renovera vårt badrum. Jag lovar er att också ni kommer att bli belåtna om ni är i behov av en badrumsrenovering i Danderyd eller någon annanstans i Stockholm. Detta lilla och familjära företag har verkligen varit till en riktigt stor hjälp för oss! Vi är så glada över det nya och fina badrummet! 

Detta inlägg var postad i