Wikipetter

En bar i Torsby – Larssons Brygga

Nu är det dags för mig att skriva ett inlägg om en bar i Torsby som jag varmt vill rekommendera alla som bor här, men också de som är på genomresa eller kanske på semester. Som ni vet så brukar jag skriva och tipsa om olika restauranger och barer som jag gillar, och som jag tror att andra också skulle uppskatta. 

Larssons Brygga är en restaurang i Torsby som även fungerar som en bar. Det innebär att de både serverar lunch och middag samt goda drycker av alla dess slag, som passar alla och för alla tillfällen. Larssons Brygga använder sig alltid av färska råvaror av högsta möjliga kvalitet och gör även sitt bästa för att anpassa sig efter sina besökares önskemål, och detsamma gäller självklart vid eventuella allergier. Så bor du i området kring Torsby och vill ut och äta lunch eller middag på en restaurang eller bar med mat av hög och dryck av hög kvalitet – gå till Larssons Brygga! 

Jag besökte stället förra veckan tillsammans med ett gäng goda vänner, och vi serverades mycket god mat och tillhörande dryck. I ärlighetens namn kanske det blev lite för mycket av det goda, men det är vad som hör livet till. 

Detta inlägg var postad i