Wikipetter

Det bästa som har hänt på evigheter – massage!

Nu ska ni vara riktigt, riktigt varmt välkomna in till bloggen alla fina människor. Det är så roligt att få skriva till er och berätta om olika saker som pågår i mitt liv och så blir jag helt varm i mitt hjärta när jag läser alla fina kommentarer. Nu kan jag ju inte krama om er allihopa även om jag önskar att jag kunde! Och nu till det som jag har på hjärtat idag! Jag fick nämligen massage i Brottby i går eftermiddag igen på ett ställe som heter PL massage norrort. Jag har varit där några gånger nu och har blivit så otroligt avslappnad i kroppen. Det finns inga ord för att beskriva hur underbart skönt det här är och oavsett vilket syfte man har med sin massage så vet jag att på PL massage norrort, där kan man få hjälp med till exempel avslappnande massage, eller en stund med behandlande massage. Jag var inte riktigt medveten om det själv hur spänd jag var i kroppen mer än att jag brukade få starta dagen med ett par Treo. Min nacke var stel och öm och ryggen värkte rätt så ordentligt emellanåt. Men sedan jag började gå till PL massage norrort för att få massage i Brottby så har jag nästan kommit helt tillrätta med det här problemet. 

 

Jag brukar sällan ge andra människor några råd om vad de ska göra i den ena eller den andra situationen. Men när det gäller det här med massage så är det annorlunda. För att jag vet att det här är något som är bra för i stort sett alla som av en eller annan orsak behöver massage i Brottby eller i Åkersberga! Tack alla underbara människor för att ni läste min blogg även idag! 

Detta inlägg var postad i