Wikipetter

Däckservice i Skellefteå

Godmorgon mina läsare, hur har ni sovit inatt?

Jag har sovit väldigt gott inatt och jag är taggad på att åka iväg till jobbet idag då jag har ett stort och viktigt möte idag. Jag återkommer om hur det gick idag senare ikväll.

När jag har jobbat klart ska jag åka till Skelleftehamns Bil & Däckservice och lämna in min bil, då de erbjuder en kvalitativ och prisvänlig däckservice i Skellefteå. Jag vet detta eftersom jag har lämnat in min bil tidigare hos dem och de har alltid tagit hand om min bil väl. Sedan så är det ju alltid ett stort plus att de har en lång erfarenhet inom denna bransch och de ser även alltid till att göra deras kunder nöjda med deras arbeten. Men oj vad tiden går fort när man sitter och skriver, nu måste jag verkligen åka iväg till jobbet! Jag skriver mer på bloggen ikväll om hur min dag har varit. Ni får gärna skriva här nedan hur er dag ser ut och vad ni har för planer idag och ikväll. Ha nu en fortsatt trevlig dag så hörs vi.

Detta inlägg var postad i