Wikipetter

Bytt ut mitt tak i Ockelbo

God kväll alla mina fantastiska trogna samt nya läsare. Hur har dagen sett ut för er? Har det hänt något spännande idag?

Idag har vi bokat tid hos ett företag som arbetar med takläggning i Ockelbo. Ni som läste min blogg igår vet om att några plattor på tak åkte ned igår och landade på vår tomt och att vi nu var tvungna att ringa till någon som kan detta. Men nu har vi anlitat ett företag, Jco Entreprenad, som kan detta och de kommer komma redan imorgon för att åtgärda vårt problem. Vilket känns otroligt skönt att få det överstökat samt att åtgärda det på ett snabbt och smidigt sätt. Jag hör av mig imorgon om hur allting har gått.

( Uppdatering )

Nu är det kväll igen och nu är vårt tak fixat och ordnat och det känns så skönt att vi kunde få det fixat så snabbt. Jco Entreprenad kom till oss tidigt på morgonen och åtgärdade vårt problem på bara några timmar. De hade med sig allt material som behövdes, samt nya takplattor, så det var bara för dem att sätta igång så fort de kom.

Men nu ska jag sova så jag orkar gå upp till jobbet imorgon. Ha en fortsatt trevlig kväll.

Detta inlägg var postad i