Wikipetter

Byte till vinterdäck

Hej på er och riktigt trevligt att ni vill läsa i min blogg idag också. Olika är de ämnen som jag tar upp och idag har turen kommit till det här med bilar och däck. Jag åkte till ett bra ställe här i Alvesta som heter Car Care Ljungby, och bytte till vinterdäck för bara någon vecka sedan. Hit har jag åkt regelbundet de senaste åren inte bara för att byta däck, utan också för att tvätta min bil mest utvändigt, men ibland slår jag på “stort” och lämnar in bilen på rekonditionering Här har jag alltid fått bra hjälp och dessutom till en rimlig kostnad. De som jobbar där är alla kunniga och med långa erfarenheter ifrån det mesta som rör bilvård och däck. Jag har en bil som är säker att köra, och dessutom välvårdad och snygg. Jag är glad över att jag har “mitt” ställe som ser till att detta är möjligt. 

 

Det här är en firma som hjälper till med däckbyten i Alvesta och Ljungby, biltvätt i Älmhult och rekonditionering i Värnamo. Det kan vara svårt att välja mellan alla firmor som finns i denna bransch men eftersom jag varit kund på Car Care Ljungby i flera år och alltid blivit bra bemött, och fått bra hjälp med bilen så tycker jag att detta företag är värt att pratas om här i bloggen. Detta ställe kan jag verkligen rekommendera till er andra bilägare. Tjänsterna som erbjuds här är ju sådant som man alltid kommer att behöva använda sig av. Varför inte då låta just denna eminenta firma göra jobbet. Det var bara några tankar jag hade just nu, tack för att ni tog er tid att läsa! Sist men inte minst – kör lugnt för nu har vintern kommit! 

Detta inlägg var postad i