Wikipetter

Bra hälsoanalys

Efter en lång kväll på jobbet önskar jag alla er läsare välkomna till bloggen som i afton ska handla om hur jag fick hjälp med en hälsoanalys bland annat. Jag hoppas ni kommer tycka om vad jag har att berätta. Mitt syfte med det jag skriver om ikväll är att visa för er läsare att det finns en väg till bättre hälsa. Om det funkade för mig så funkar det för dig. Jag har kommit i kontakt med ett företag som heter Mjuka Muskler, och mår nu mycket bättre! 

 

Jag är anställd inom vården. Tunga lyft och oregelbundna arbetstider är vardag för mig och så har jag mycket att göra där hemma, vilket orsakade stress och problem med hälsan. En arbetskamrat tipsade mig Mjuka Muskler och jag är så glad att jag lyssnade på hennes råd och gick dit. Det här är ett företag som hjälper oss i Arboga. Det man kan få hjälp med är massage, hälsoanalys, laserbehandling och man kan deltaga i Yoga. 

 

Jag har fått personlig rådgivning och hjälp med att finna olika strategier för att hantera stressen och på så vis uppnå bättre hälsa. En hel ”verktygslåda” med olika hjälpmedel att plocka fram vid behov har jag fått. Dessutom har jag också fått en underbar avslappnande och välgörande massage. Jag har numera en mycket bättre fritid och kan hantera arbetssituationen optimalt. Jag sover gott på nätterna igen. Jag är så glad för den fina hjälp jag fått på Mjuka Muskler. Jag rekommenderar dig verkligen att kontakta detta företag om du känner att det de har att erbjuda är något även för dig. 

Detta inlägg var postad i