Wikipetter

Bra byggservice i Sundsvall

Hej på er och vad trevligt att ni kommer in till bloggen idag igen! Det här inlägget tror jag verkligen kan vara intressant för er som bor i Sundsvall eller i dess närhet och som är i behov av ett byggföretag. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som erbjuder riktigt bra tjänster inom byggservice. Det var när jag skulle bygga en altan på min villa i Sundsvall som en granne rekommenderade mig att anlita Alnö Bygg och Måleri. På grund av att jag tycker att de gjort ett bra jobb vill jag nu berätta om detta företag till er, bästa läsare. Om ni inte har hört talas om Alnö Bygg och Måleri förut kan jag avslöja, att det här är ett företag som ni kan gå till om ni skulle vilja anlita skickliga byggnadsarbetare inom bygg, renovering tillbyggnad eller ombyggnad, men det finns så mycket mer än så som de kan hjälpa till med. Man kan få hjälp med det mesta av detta byggföretag oavsett om man behöver mycket eller litet hjälp. Det bästa är väl att du som behöver hjälp, hör av dig till dem och frågar vad de kan göra just för dig. På deras hemsida finns det bra information. Det känns bra att anlita en firma här i trakten. Inga långa onödiga transporter, det är bra för miljön! 

  

Altanen blev så bra! Företaget hjälpte mig i hela processen, alltifrån hur jag planerade att den skulle se ut till dess att den var helt färdigbyggd. Innan jobbet startade hade jag fått en kostnadsfri offert och kunde sedan i lugn och ro fundera över kostnadsförslaget innan jag gav klartecken till byggstart. Det var egentligen inget att tveka på, för med ROT-avdraget blev det väldigt prisvärt. Det här är som ni förstår, ett företag som jag rekommenderar även er! 

Detta inlägg var postad i