Wikipetter

Bli inspirerad av att gå en kurs i ekonomi

Hej och välkomna hit till bloggen. Jag ska berätta för er idag om ett företag som har varit till god hjälp för mig. Det är ett företag som heter Rikare Design Inspiration. Jag har gått en utbildning där i personlig utveckling. Den här utbildningen höll på i 12 månader och heter “Personlig utveckling och coachning” Den var bra. Andra utbildningar kan heta till exempel: “Personlig utveckling inom ekonomi Linköping”. Det här företaget erbjuder flera olika utbildningar och kurser alltifrån någon dag och uppåt. Fokus på deras utbildningar ligger på Ekonomi. Det här är något som jag tänker att många av er kan ha nytta av att gå. Eftersom det finns flera olika kurser så kan det här företaget egentligen vara till nytta för alla. Deras olika tjänster skulle jag mer än gärna vilja berätta mer om för jag har blivit väldigt imponerad av vad de har att erbjuda och också på de nya erfarenheter jag och många andra har fått då vi har vänt oss till Rikare Design Inspiration. Men så här tror jag blir allra bäst, nämligen att ni som känner att ni vill veta mer går in på deras hemsida. Det finns en länk här i denna text, klicka bara på den så kommer ni snart att kunna läsa mer om det rikt varierade utbudet av kurser och utbildningar som kanske är något också för er? Jag skulle själv vilja gå “Personlig utveckling Linköping” nästa gång den startar. Kanske syns vi där, det vore trevligt om vi blir riktigt många som börjar! Det var några ord om det här företaget, tack för att ni ville läsa! 

 

Detta inlägg var postad i