Wikipetter

Bilverkstad i Östersund

Nu har jag kört upp till Östersund från Skåne och det har tagit väldigt lång tid och bilen har fått ta stryk på vägen då jag blev påkörd uppe i Stockholm, vilket var otroligt tråkigt. Men det som är tråkigt är att det hände när jag var och åt lunch och när jag kom tillbaka så såg jag en stor buckla över bilen och den som körde på min bil körde bara iväg, så jag vet inte vem det är. Så nu behöver jag er hjälp som bor i Östersund! För jag behöver information om olika bilverkstäder i Östersund, så jag vet vilken verkstad jag ska anlita. För mig är det viktigt att verkstaden har arbetat inom branschen i flera år och har en god och gedigen kunskap och utbildning. För jag vill verkligen att bilen ska fungera felfritt om en vecka när jag åker hem till Skåne. För att stanna på vägen för att bilen har gått sönder på vägen är inget alternativ för mig eftersom jag har ett möte nere i Skåne när jag kommer hem. Om ni har alternativ på bilverkstäder i Östersund får ni gärna skriva till mig här nedan i kommentarsfältet.

( Uppdatering )

Nu har jag fått hjälp av Nyhem Svets & Mek Limited Fillial som kunde ta emot mig samma dag som jag ringde dem och som tur var hade de den kunskap och det material som behöves för att laga min bil.

Detta inlägg var postad i