Wikipetter

Bilvård i Karlstad

Hej på er! Hoppas ni har en underbar sommar. Jag hoppas själv att denna sommaren och värmen aldrig försvinner! Ni som följer mig vet ju vilken soldyrkare jag är och hur mycket jag faktiskt skulle önska att det var sol och värme året runt. På tal om sol så skulle jag med det vilja tipsa om något helt annat men som har en viss liknelse i ordet, det vill säga – solfilm! Jag skulle vilja tipsa om ett företag som heter Solfilms Nordlund, som är ett företag som hjälper till med all form av montering av solfilm i Karlstad och Sunne.

För er som inte vet, så är solfilm det skyddet som man sätter fast på glasrutor till skydd mot solen eller som insynsskydd! Ni vet, det man kallar ”tonade rutor”, det är alltså rutor med solfilm. Hur skönt är inte detta att ha på sommaren, när solen lyser som starkast in i bilen? Särskilt viktigt är det för oss som har små barn eller hundar i baksätena på bilen. Trots att man är soldyrkare som jag, så måste man vara mån om sin omgivning, och i bilen behöver man skydd som detta!

Utöver solfilm så har även detta företag mycket annat som man kan tänkas behöva inom bilar och bilvård.

Hoppas att ni tar hand om er, era barn, och hundar och använder detta till bilen! Ska avrunda detta inlägg nu och hoppas att det varit till någon hjälp för någon av er. Ha det bra så hörs vi snart igen! Kram till dess!  

Detta inlägg var postad i