Wikipetter

Behöver du hjälp med något inom markarbete i Huddinge?

God morgon på er och varmt välkomna in till min blogg. Idag är det fredag och jag önskar alla följare här på bloggen en trevlig helg. Idag tänkte jag mig att jag skulle berätta om ett företag som hjälpte mig med mina markarbeten i Huddinge. Stockholm Schakt & Grus heter detta eminenta företag. Jag hoppas du kan få nytta av det som jag har att berätta, det har ju blivit mitt signum att tipsa er läsare om bra företag. För ett tag sedan gjorde jag ett riktigt fynd! Jag letade efter ett hus på en överhettad bostadsmarknad och trots åtskilliga visningar blev det aldrig någon “affär”. Men en dag så jag fann tomten med drömläget, ingen bjöd över och jag slog till! Tack vare Stockholm Schakt & Grus fick jag hjälp med att gräva upp hela trädgården. Jag skulle göra om och bygga nytt. Jag är väldigt glad över att den här hjälpen med markarbeten i Huddinge och i Enskede finns och tror att många fler än jag skulle kunna ha nytta av att anlita detta företag. Det var en gammal vän som bor här i omgivningarna som rekommenderade mig att anlita Stockholms Schakt & Grus och detta har jag sannerligen inte ångrat. Jag är glad att jag lyssnade på honom och nu hoppas jag att ni som läser detta och som känner att det här är något för er, också ska höra av er till detta företag. 

 

Jag måste säga att när arbetet väl hade påbörjats så gick det snabbt innan trädgården var uppgrävd. Den kvalitativa hjälp jag fick ifrån Stockholm Schakt & Grus gjorde att jobbet utfördes mycket kostnadseffektivt. Mycket tack vare att de hade ett flertal olika maskiner och kompetent folk som manövrerade dessa. Innan jag bestämde mig för just den här firman hade jag tagit offerter ifrån flera andra firmor men Stockholms Schakt & Grus hade de mest humana priserna och flera goda kundomdömen. Det gjorde att det här företaget kändes som ett förstahandsval. 

Detta inlägg var postad i