Wikipetter

Arbetskläder i hög kvalitét

Hallå på er alla läsare som kikar in på bloggen. Jag tänkte att det kunde vara bra att skriva ett inlägg om hur viktigt det är att vara rätt klädd på jobbet eftersom jag ser att många har väldigt dåliga arbetskläder. Just idag skiner solen men igår ösregnade det och det var riktigt synd om killarna på bygget mittemot som fick stå ute och jobba i regn och blåst hela dan. Deras chef har tydligen missat att det finns ett företag som säljer arbetskläder i Sollentuna. Jag snackade med en av killarna vid lunch, och föreslog att de skulle gå till det här företaget som heter Global maskin i Norrort. 

 

Jag är själv arbetsledare för ett gäng killar och tjejer som jobbar utomhus och jag skulle aldrig tillåta att de gick omkring i dåliga kläder. Därför ser jag till att mina anställda alltid är rätt klädda för väder och vind och vi handlar alltid arbetskläder på Global maskin i Norrort. Ni som söker kvalitativa arbetskläder i Sollentuna borde besöka det här företaget för de har ett bra sortiment av arbetskläder som lämpar sig särskilt väl till det svenska klimatet. Kläderna är hållbara och slitstarka och kostar inte särskilt mycket heller för den delen. Jag tycker att Global maskin i Norrort borde uppmärksammas eftersom de säljer så bra arbetskläder i Sollentuna, för det är inte rätt att anställd personal ska frysa eller bli blöta när de jobbar utomhus. Man ska inte snåla in på sådant som rör arbetskläder, det tycker jag är för bedrövligt. Är ni missnöjda med era arbetskläder måste ni tala med er chef, och om inte detta hjälper borde ni gå till facket! Alla har rätt till att vara rätt klädda på jobbet. 

 

Detta inlägg var postad i